Jovenker Oktatási Stúdió felirat

Természetkedvelő pár minőségi otthona: Csávás Klára

A Csávás Klára által elkészített tervrajzon szereplő lakás Budapest legdinamikusabban fejlődő városrészén, a XIII. kerületben, most átadásra kerülő 45 lakásos társasház egyik lakása.

lakberendezés

A lakásban korszerű, egyéni szabályozóval felszerelt központi fűtőberendezés van. A radiátorok helye, a nyílászárók és a falak adottak voltak. A falak megtartásához a megrendelő is ragaszkodott. A megrendelő egy fiatal, harmincas éveiben járó házaspár volt. A házaspár mindkét tagja egészségügyi dolgozó, keveset vannak otthon, sokat dolgoznak.

 


 

A lakás berendezése során elsődleges szempont volt, hogy a közeljövőben gyermeket szeretnének, így az egyik szobát később gyerekszobának használnák.  belső tér tervező                        A házaspár hobbija igaz, javarészt a természetjárás, a horgászat és a túrázás, de rosszabb időben a zenehallgatást, tévénézést, főzést és olvasást részesítik előnyben. Ezen érvek miatt a nagyobb szobát kifejezetten hobbicélokra alakítottuk ki. Egymás nyugalmát nem zavarva tudnak számítógépezni, internetezni, olvasni és zenét hallgatni.

Mivel minél kevesebb szekrényt szerettek volna a lakásukban egymás mellett tornyosulni látni, ezért alakítottam ki ennek a szobának a végében egy gardróbot, melyben minden horgászfelszerelésük, túrázáshoz szükséges holmijukat tárolni tudnak.

Mindkét fél számára fontos volt, hogy munkából hazajövet nyugodtan tudjanak pihenni és egymást ne zavarják a különböző műszakok miatt, viszont a másik fő szempont volt, hogy mikor szabadidejük engedi, vendégeket tudjanak fogadni otthonukban.

látványtervező

Ezért a hálószoba egyértelműen csak az alvás és pihenés színtere lett, és a nappaliban minél nagyobb szabad teret hagyva vendégeket tudnak fogadni. lakberendezés workshop

Az otthonukat minél hangulatosabbra, kényelmesebbre és praktikusabbra szerették volna berendezni.

A bútorokat javarészt magyar bútorgyártóktól választottuk.

Oszd meg ismerőseiddel