Jovenker Oktatási Stúdió felirat

Lakberendező workshop

A lakberendező workshop tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik saját otthonuk átalakításával nem boldogulnak, vagy tanácsra szorulnak, és az idő szűke miatt hosszabb lakberendező tanfolyamra már nem tudnak beiratkozni.
A lakberendező workshop célja, hogy a tanfolyam elvégzése után – ízlésednek és egyéniségednek megfelelően – hasznosítsd a tanultakat otthonod kényelmes, praktikus, esztétikus és harmonikus kialakításában.

Körbejárva a lakás egyes helyiségeit, tematikusan foglakozunk a berendezési, kivitelezési buktatókkal.

Mire figyeljünk lakásvásárlásnál, mit nézzünk meg egy bútorvásárlás során, hogyan válasszunk kivitelezőt?

Végig járjuk a lakás egyes helyiségeit, konkrét példák alapján, megbeszélve azokat a fontos pontokat amire ügyelni kell az elképzeléstől a végeredményig.

A konyha – munkahely. Mit is kell tudni egy konyháról? Kis helyen sok okosság, ahol minden négyzetcentiméter számít! Milyen elrendezések, anyagok, eszközök vannak? Mi az a konyhai háromszög, és mire jó – egy kis ergonómia. Milyen burkolat és világítás a jó? Hol eszünk – a döntés szabadsága vagy a kényszer? Mi köze a gépészetnek a konyhához? Milyen kivitelezési buktatók lehetnek? Milyen stílust válasszunk? ..és mekkora az elkölthető keret?

A fürdőszoba – tisztálkodás csak, vagy kikapcsolódás is?   Mi kerül egy térbe? Mire jó a bidet? Kicsi vagy nagy, olcsóbb vagy drágább? Egyáltalán miből, honnan? Webshop vs. Bemutatóterem! A választék zavara. De mit kell figyelni a vásárlásnál? Mi az az IP védettség? Aztán jön a kivitelező…

Nappali – egyterű vagy szétválasztott legyen? Adottságok és lehetőségek! Nappali – étkező – könyvtár – média – dolgozósarok – kandalló – és még? Stílusok, színek, textúrák, burkolatok, világítás. Növényt, de hova és hogyan? Okos megoldások, kivel és hogyan?

Gyermekünk a mindenünk. Változó kor, változó igényekkel. De hogyan tudja ezt egy szülő követni, és hogyan kövessük a berendezéssel? Flexibilis bútorok a csecsemőkortól a fiatal felnőttig, vagy cseréljünk? Olcsó vagy drága, színes, vagy semleges? Fontos a biztonság! Mi legyen a burkolat és milyen a világítás?

Otthon kell dolgozni, de hol és hogyan? Hova kerülhet a Home Office? Több funkció egy helyen. Mik is a lehetőségek? Mi köze az otthoni irodának, műhelynek a profi irodákhoz? Az asztal és szék kérdése, világítás-és technika.

Tároljunk! Mit is kell tárolni, és hol tároljunk? Mi áll rendelkezésünkre? Vizsgáljuk felül önmagunkat – mi a fölösleges, és mi a szükséges? Hobbi, sport, nézzük csak végig…

Az előszoba – első benyomás. Csalódás vagy várakozás? Van egyáltalán előszoba? Kit és hova engedünk be? Burkolat és világítás, színek és stílusok. Eldugni, vagy megmutatni? Feladatok és megoldások az előszoba tervezése és kivitelezése során.

A workshop alkalmával minden olyan kérdést és témát átbeszélünk, megoldunk, ami a saját lakásoddal kapcsolatban felmerülhet.

Kedvezmények:
Páros kedvezmény: 47.990- Ft/fő
2 fő jelentkezése esetén a részvételi díj 47.990- Ft/fő
Céges kedvezmény: 41.990- Ft/fő
3 főnél több jelentkezés esetén a részvételi díj 41.990- Ft/fő

Új csoport indítása folyamatos!

Általános információk

Képzés

Képzés megnevezése

Lakberendező workshop


Képzés azonosítója

Hobbi lakberendező tanfolyam


Jelentkezési határidő

2019. szeptember 14.-ig


Kezdés időpontja

2019. szeptember 27. (17,00 h-tól)


Jelentkezés egyéb feltétele

Kiscsoportos foglalkozásokat szervezünk 6-8 fővel

Fizetendő díjak

Tanfolyam díja

59990 Ft


Vizsga díja

Nincs

Tanfolyam időtartama

Teljes időtartam

5 X 3 óra


Tanfolyan helyszíne

Elméleti oktatás

Érdekel? Kattints ide és töltsd ki az jelentkezési űrlapot

Név *:


Email cím*:


Születési hely*:


Születési idő*:


Lakcím *:


Értesítési cím:


Telefon/Mobil *:


Iskolai végzettség *:


Szakképzettség *:


Honnan hallottál rólunk?


Mit látsz a képen? captcha


Nyilatkozat: A tanfolyammal kapcsolatos teljes körű tájékoztatást megkaptam (ár, időpont, fizetési feltételek). Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési lap megrendelésnek minősül, így a tanfolyam megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezéshez szükséges összeget átutalom, vagy a JOVENKER Kft irodájában befizetem. Tudomásul veszem, hogy a tanfolyam csak megfelelő létszám esetén indul. A jelentkezési feltételeket elolvastam és elfogadom.

A fenti nyilatkozatot elolvastam és elfogadom