Jovenker Oktatási Stúdió felirat
homestaging

Home Staging képzés (az ingatlan eladás elősegítője)

A lakás felkészítése az értékesítésre, az otthon díszletezése, a lakás színpadra állítása A nálunk még kevesek által ismert a Home Staging szakma jelentését többféle képen fordítják, van aki színpadra állításnak, van aki otthon díszletnek. A Home Staging olyan speciális szolgáltatás, amelynek során az eladásra kínált ingatlant vonzóbbá tesszük a vevő számára. Az eladandó ingatlan felkészítése az értékesítésre úgy, hogy az minél gyorsabban és minél magasabb áron keljen el. A home staging a gyors lakáseladás bevált módszere. Amerikában már 40 éve alkalmazzák a home staging-et, hatalmas sikerrel.  Amerikai és nyugat-európai országok statisztikái szerint az értékesítés ezzel az eladási módszerrel jóval sikeresebb. Lényege: a lakás felkészítése az értékesítésre, az otthon díszletezése, a lakás színpadra állítása, az előnyök, a lehetőségek és a vonzó szempontok kreatív kiemelése, vagyis olyan kellemes érzések és pozitív légkör megteremtése, amely elvarázsolja a potenciális érdeklődőt, ahol el tudja képzelni az életterét.  A lakberendező szakértői szemmel látja a lakást. Néhány bútor átrendezésével, berendezési tárgyak átcsoportosításával, felesleges tárgyak elrejtésével a lakás hangulatát, arculatát meg tudja változtatni. Az ilyen lakást nem a jelenlegi tulajdonos számára tervezzük meg, hanem “színpadra állítjuk”. Magyarországon 2002-ben a HVG “Lakásszínpad” címmel adott hírt a módszerről, akkor még “színpadra állítás” néven ismertették a technika lényegét. Jelenleg terjedőben van a szolgáltatás iránti igény, de egyelőre ha 10 lakástulajdonostól megkérdezzük , hogy hallott-e erről a módszerről, 9 valószínűleg nemmel fog válaszolni. Van olyan ingatlanközvetítő, aki adott már ilyen jellegű tanácsokat az ügyfeleinek. Ezen kívül az ingatlan fejlesztők is alkalmazzák ezt a módszert az új lakások értékesítése során, pl. az eladó lakások közül bemutató lakást rendeznek be. A Home Staging irányelveinek, módszereinek elsajátításával a lakberendezés olyan új szegmensével ismerkedsz meg, mellyel a jövőben bővíteni tudod szolgáltatásaid körét, vagy esetleg gyorsabban el tudod adni a saját lakásod. A tanfolyam során képet kapsz a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetről és a Home Staging létjogosultságáról.
A képzés gyakorlati része: dia képsor alapján a kínált lakásokat felkészítik az eladásra. A résztvevők így konkrét lakásokon látják az átalakítást, javaslatot tesznek a további elvégzendő feladatokra. Megismerhetik a fotózási trükköket is.
A tanfolyam elvégzése után intézményünk magániskolai oklevelet állít ki.
Tanfolyam díja: 22.990-Ft

Kedvezmények:
Páros kedvezmény:  20.690- Ft/fő
2 fő jelentkezése esetén a részvételi díj 20.690- Ft/fő
Céges kedvezmény: 18.400- Ft/fő
3 főnél több jelentkezés esetén a részvételi díj 18.400- Ft/fő

Általános információk

Képzés

Képzés megnevezése

Home Staging (az ingatlan eladás elősegítője)


Képzés azonosítója

Az ingatlan eladás elősegítője


Jelentkezési határidő

2019. szeptember 14.-ig


Kezdés időpontja

2019. szeptember 28.-án 9,00 h-tól - 16,00 h-ig


Fizetendő díjak

Tanfolyam díja

22990 Ft


Vizsga díja

Nincs

Tanfolyam időtartama

Teljes időtartam

9,30-13,00 (ebédidő) 13,30-17,00


Tanfolyan helyszíne

Elméleti oktatás

Érdekel? Kattints ide és töltsd ki az jelentkezési űrlapot

Név *:


Email cím*:


Születési hely*:


Születési idő*:


Lakcím *:


Értesítési cím:


Telefon/Mobil *:


Iskolai végzettség *:


Szakképzettség *:


Honnan hallottál rólunk?


Mit látsz a képen? captcha


Nyilatkozat: A tanfolyammal kapcsolatos teljes körű tájékoztatást megkaptam (ár, időpont, fizetési feltételek). Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési lap megrendelésnek minősül, így a tanfolyam megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezéshez szükséges összeget átutalom, vagy a JOVENKER Kft irodájában befizetem. Tudomásul veszem, hogy a tanfolyam csak megfelelő létszám esetén indul. A jelentkezési feltételeket elolvastam és elfogadom.

A fenti nyilatkozatot elolvastam és elfogadom