Jovenker Oktatási Stúdió felirat

Rólunk

Köszöntelek a JOVENKER Oktatási Stúdió nevében!

Az 1991-ben indítottuk vállalkozásunkat. A kezdeti nehézségeket leküzdve egy megbízható  képzési formát sikerült kialakítani. Olyan tudást biztosítunk számodra, mely elősegíti munkaerő-piaci helyzeted és életminőséged javítását.

A megfelelő színvonalú oktatásra a tanári kar a garancia:

  • magasan képzett iparművészek,
  • képzőművészek,
  • mérnökök,
  • egyetemi és főiskolai tanárok

közreműködésével biztosítjuk a képzés magas színvonalát.

Képzéseink a jelentkezők széles körét vonzzák: érettségizett fiataloktól a diplomával rendelkező középkorúakig. A hozzánk jelentkező és felvételt nyert hallgatók alapképzésen kezdik meg a tanulmányaikat.  Iskolánk 1992 óta van jelen a Lakberendező és a Divattervező szakmai képzésben.

A képzéseink nem tartoznak a 2013. évi LXXVII. felnőttképzésről szóló törvény hatálya alá!

Adatvédelmi nyilatkozat!
Az Intézmény nyilatkozik, hogy a jelentkező adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem szolgáltatja ki. A jelentkező átadja az Intézménynek az adatait kezelésre, azzal a kikötéssel, hogy az Intézmény az adatokat csak oktatásszervezési célra használhatja.

Az 1 éves kurzus elvégzése után intézményünk magániskolai OKLEVELET állít ki.

A képzéshez kapcsolódóan számos fakultatív programot biztosítunk hallgatóinknak (pl. szakvásár, gyárlátogatás, divatbemutató). Honlapunkon megtekintheted bármely tanfolyam rövid ismertetőjét, a jelentkezés feltételeit. Amennyiben intézményünkről, vagy képzéseinkről további információra lenne szükséged, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Reméljük, hogy az új tanévben Téged is hallgatóink között üdvözölhetünk!